top of page

SVA MOĆ JE U MENI

KUNDALINI YOGA & COACHING RADIONICA ZA ŽENE

PLATAK

24.06.2023.

JESI LI ZNALA DA JE TVOJA ŽENSKA ENERGIJA ZASLUŽNA ZA SVE ONO ŠTO STVARAŠ U SVOM ŽIVOTU?  

ONA JE IZVOR TVOJE KREATIVNOSTI, SENZUALNOSTI, STRASTI I UŽIVANJA!

Pa tako i ja sada dok pisem ovo najavu koristim svoju kreativnu energiju.

 

Jesi li spremna probuditi svoj izvorni dar? Osjetiti moćni unutarnji potencijal koji ce otpustiti ustajalu energiju koja usporava tvoj zivot?

KADA SI POVEZANA S KREATIVNOM ENERGIJOM SVAKOJ AKTIVNOST KOJOJ POSVECUJES SVOJE VRIJEME MOZES RADIŠ S VECOM LAKOCOM I ISTOVREMENO UZIVAŠ U TOM PROCESU.

 

Veliko mi je zadovoljstvo pozvati te u subotu 24.06.2023., 9.30-16.00h, na radionicu "SVA MOĆ JE U MENI". U predivnoj prirodi Platka pomoći ću ti da se povežeš sa sobom, svojom ženskom energijom i da se osjećaš snažno uzmeljena i podržana od Majke Zemlje!

 

SVE ŽENE SU DOBRO DOŠLE JER ZA OVU RADIONICU NIJE POTREBNO PRETHODNO PRAKTIČNO ILI TEORIJSKO ZNANJE.

MOĆNA RADIONICA UKLJUČUJE:

 2 sata kundalini radionice "Budjenje moćne ženske energije" (9.30-11.30h)

✓ 1,5 sat coaching radionice "Kako navike utjecu na nas zivot?" (11.45-13.15h)

✓ potrebne materijale za radionice

✓ 2 BONUSA

Na KUNDALINI RADIONICI aktivirati ćemo cijelu KRALJEŽNICU i potaknuti:

  • aktivaciju spiralne kreativne ženske energije

  • optimalno cirkuliranje energije duz cijele kraljeznice

  • jacanje misica trupa uz istovremeno opustanje misica trupa koji drze cijelu kralježnicu

Uz to:

  • naučiti ces različite tehnike disanja koje cete moci nastaviti prakticirati u svojoj svakodnevnoj rutini

  • vodjenja relaksacija koja će u potpunosti opustiti cijelo tijelo

  • naučiti ces meditaciju za čišćenju podsvijesti (otpustanje starih ogranicavajucih uvjerenja)

BONUS: po zavrsetku radionice poslati ću ti na email meditaciju da je nastaviš prakticirati od kuce

 

 Jesi li znala da su brojna znanstvena istraživanja dokazala da je joga jedan od najučinkovitijih načina rješavanja napetosti, nepravilnog drzanja i krutosti kraljeznice?

COACHING RADIONICA pomoci ce ti da osvjestis ogranicenja i prepreke koje si cesto nesvjesno namećeš a iste usporavaju tvoj osobni rast i razvoj.

Raditi ces na svojim navikama. Navike su radnje koje učestalo ponavljamo. Najjednostavniji primjer navike je recimo pranje zubi. U pocetku to radimo svjesno a s vremenom navika postaje automatska, dešava se bez da ulažemo neki dodatni mentalni napor.

Kada bi popisali i "zbrojili" sve naše dnevne rutine i navike mogli bi vidjeti koje radnje pridonose nasem boljitku a koje od njih su zapravo naš kamen spoticanja.

Dobra vijest je da se navike mogu mijenjati. A mijenjajući navike mijenjamo naše ponašanje a time i naš život. 

Ući ćemo dublje u naše navike i naučiti alate kako loše (stare) navike zamjeniti novima (dobrima). Po završetku radionice ići ćete kuci s jasnijom vizijom vasih rutina i navika koje ce doprinositi vasoj produktivnosti i voditi u smjeru kojem zelite ici.

ZAMISLI DA SVAKI TVOJ DAN ZAPOCNE S MOCNOM RUTINOM OD SAMO 5-10 min KOJA BI POKRENULA TVOJU KREATIVNU ENERGIJU, OSNAŽILA TE IZNUTRA I UTJECALA POZITIVNO NA TVOJE PSIHOFIZICKO ZDRAVLJE?!

 

BONUS: PO ZAVRŠETKU RADIONICE DOBITI ĆEŠ NA EMAIL UPRAVO TAKVU DNEVNU RUTINU KOJU ODMAH MOŽEŠ IMPLEMENTIRATI U SVOJU SVAKODNEVICU.

 

CIJENA RADIONICE: 40 EUR

PO ŽELJI:

*Ručak oko 13.30h (Ručak se može ponijeti sa sobom i/ili možemo ručati zajedno u domu Mali Platak cca 7-10 EUR).

*Nakon ručka mozemo ici u laganu setnjicu do cca 16.00h

RADIONICA JE NAMIJENJENA TEBI AKO SE ŽELIŠ OPUSTITI, PREPUSTITI I UŽIVATI U SVOJOJ KRETIVNOJ ZENSKOJ ENERGIJI.

Fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna

 

VIŠE O KUNDALINI YOGI

Bazira se na cjelovitom pristupu čovjeku - tijelo, um i duša. Mogu je prakticirati svi bez obzira na starosnu dobu i prethodno iskustvo u jogi. Setovi uključuju tehnike disanja, fokus, fizičke položaje, lokote tijela, geste rukama, duboko opuštanje i meditaciju s mantrom.​
Svaki set namijenjen je aktiviranju i balansiranju endokrinog sustava, jačanju živčanog sustava, povećanju kapaciteta pluća, pročišćavanju krvi i oslobadjanju podsvijesti (nesvjesnog uma) od uvjerenja i starih obrazaca ponasanja koji ti više ne služe.​
Cilj prakse je živjeti svjesno, autentično, u ravnoteži i osjećati se energično i radosno. 


 
Screenshot 2022-10-08 at 13.08_edited.jp


U kundalini yogi izmedju svakog polozaja prakticiramo mindfulness - usredotočenu svjesnost. Prisutnost u sadašnjem trenutku - ovdje i sada. Pažnja se usmjerava unutar sebe, na odredjenu misao, emociju, stvar ili osjetilnu senzaciju. Ulaziš u ulogu promatrača, gdje sve prihvacas kako jest, ne pružajući otpor. Tada se dešava promjena, prekidaš svog autopilota koji misli ili osjećaje uvijek interpretira na isti način koji je često puta negativan. Ako si sklona negativnim mislima, emocijama, brigama, strahovima ili ponekad osjecaš tjeskobu mindfulness tehnika pomaže ti da to promjeniš i osjećaš se osnaženo i opušteno.

 
COACHING

 

Coaching se fokusira na sadašnjim i budućim mogućnostima i rješenjima. Nudi brojne alate koji će vam pomaći u području osobnog i profesionalnog razvoja. Coach ti pomaže da živiš svjesnije, dobiješ jasnoću i lakše i brže postižeš željene rezultate. Kroz razgovor, aktivno slusanje i postavljanje pitanja Coach ti pomaže definirati ciljeve, plan akcija te osigurava da ostaneš motiviran-a i osnažen-a do kraja procesa. Tijekom cijelog coaching procesa usvajaš nove vještine koje su ti potrebne da svjedočiš pozitivnim promjenama i rezultatima kako u privatnom tako i profesionalnom životu.


ODVOJI JEDAN DAN ZA SEBE DA U TIŠINI PRIRODE NAPUNIŠ BATERIJE I DOBIJEŠ JASNOĆU I UVIDE KOJI SU TI TRENUTNO NAJPOTREBNIJI.


TKO VODI RADIONICU?
126540349_5397953423555460_4889445678466
Ivana Rodin je Performance Coach, Yoga & Mindfulness teacher koja olakšava i ubrzava osobni i profesionalni razvoj svojih klijenata. Do sada je mnogim ženama pomogla da žive svjesnije, pronadju svoju svrhu i ostvare svoje ciljeve. U radu veliku važnost daje svjesnosti i otvorenom mindsetu koji otključava čovjekov neiscrpni potencijal. Nudi grupni i personizirani pristup. Rad s ljudima za nju predstavlja veliku strast i važan je dio njenog života.

TESTIMONIALS

"Already after the first workshop, I was honestly thrilled. The calmness and relaxation that I experience at the end of each class are a real discovery and an incentive to keep up with the practice. Although for me personally, the workshops require a lot of focus on each posture and breath, the feeling of stillness, equanimity and energy is rewarding. With Ivana's careful guidance and support every workshop is a true joy.”

N.G., Marketing & Sales Manager, Croatia

bottom of page